Om oss

Bulken Maskin AS vart etablert i mai 2010. Det er 2 eigere av selskapet.

Erik Lunde er utnevnt til dagleg leiar og har 19 års erfaring frå anleggsbransjen, 9 år i eige firma. Han har tidligare vore ansatt i Titlestad Maskin AS i 9 år. Der deltok han på seg diverse prosjekt rundt Bergen som maskinførar og anleggsleiar.

Stian Nestås er valgt til styreleiar og har også 19 års erfaring fra anleggsbransjen, 9 år i eige firma. Han har tidligare vore ansatt hjå Flage Maskin AS i 10 år. Han har deltatt på fleire større prosjekter som vegarbeid, boligfelt, tunnelarbeid og tyngre massejobber.

Bulken Maskin AS har i dag 13 ansatte som betjener 8 gravemaskiner, 2 tippbiler med henger, semi, kranbil, dumper, hjullaster, traktor og ei trakkemaskin.

På kontoret er det i tillegg ein kontoransvarleg og ein med teknisk fagskule.

Selskapet har som mål å drive etter gjeldene regler for bransjen og dei oppdraga som blir tildelt.

Me har sentralgodkjenning for ansvarsrett klasse 2 Landskapsutforming, klasse 2 Vannforsynings- og avløpsanlegg og klasse 3 Veg- og grunnarbeider.

Me er medlem i bransjeorganisasjonen Maskinentreprenørenes Forbund og godkjent lærebedrift gjennom opplæringsavdelinga i Hordaland Fylkeskommune.

Selskapet har sidan oppstart deltatt på oppdrag som Hardangerbrua, Vossapakko, Bybanen, Nye Voss Vidareåande skule og Mindre Vegarbeid 2015-2018 som omfatta vegutbetringar, forsterking, gang og sykkelveg, trafikksikkerheit, kollektiv og andre mindre utbetringstiltak. 

Me har hatt mykje arbeid innan tomte graving, drenering, natursteinsmuring, skogsbilveg, massetransport og anna forefallande maskinarbeid. Sjå referanser for bilder og info om jobbar me har vore med på. Selskapet har som mål å drive etter gjeldande reglar for bransjen og dei oppdraga som blir tildelt.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta